Українська агропродовольча сфера: перспективи, інновації та європейські можливості

Європейський інститут інновацій і технологій в області продуктів харчування (EIT Food) спільно з Технологічним бізнес-інкубатором «Харківські технології» проводять триденний онлайн EIT Food захід «Українська агропродовольча сфера: перспективи, інновації та європейські можливості». Захід, що відбудеться 24, 25 та 26 листопада 2020 року, спрямований на підвищення обізнаності про світові тенденції розвитку продовольчих ринків, обговоренню перспектив, проблем та інновацій  в агрохарчовій сфері України. Учасники ознайомляться з діяльністю, грантовими можливостями і проєктами європейської ініціативи EIT Food.

В перший день (вівторок 24 листопада) відбудеться КОНФЕРЕНЦІЯ за участю широкого кола фахівців агро-продовольчої сфери: профільних міністерств, обласних адміністрацій, муніципалітетів, науковців, представників  малого та середнього бізнесу, великих агротех компаній, успішних стартаперів та початківців. Під час конференції учасники матимуть змогу ознайомитися з можливостями і програмами Європейського інституту інновацій та технологій (EIT), дізнатися про сучасні  наукові досягнення у агропродовольчій  сфері,  ознайомитись з інноваціями, що застосовуються великими сільськогосподарськими виробниками України, прийняти участь у дискусії з питань впровадження харчових інновацій, встановити корисні зв’язки та знайти потенційних партнерів.

Крім того, європейська ініціатива EIT Food представить свою діяльність, проєкти та можливості  (у тому числі фінансові), які вона планує здійснювати в агропродовольчій екосистемі України.

Тривалість конференції – 3 години.

Попередня програма конференції.

Для участі в он-лайн КОНФЕРЕНЦІЇ, яка відбудеться 24 листопада о 10:00, будь ласка,  зареєструйтесь.

Другий та третій дні (середа 25 та четвер 26 листопада), призначені для он-лайн СЕМІНАРУ-ТРЕНІНГУ для стартапів-початківців в агротех та продовольчий  галузі. На семінарі учасники ознайомляться  з ключовими бізнес-методами та інструментами, які допоможуть їм просувати свої проекти та ідеї: метод Lean Startup, основи розвитку клієнтів, а також прийоми для підтвердження ідеї шляхом спілкування з користувачами та проведення експериментів, можливості залучення партнерів та інвесторів На другий день тренінгу учасники зможуть ознайомитися з успішними стартапами,  а також представити свої пітч-презентації та почути поради експертів.

Тренери та лектори – відомі спеціалісти з підприємництва, лідери стартап руху в Україні.

Попередня програма семінару-тренінгу.

Реєстрація для участі у семінарі-тренінгу  не пізніше 15 листопада.

Детальніше на сайті конференції — eit-food.kt.kharkov.ua 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *