Розробник Станіслав Пазій відкрив виробництво бальзамів, які мають унікальні склади з лікарських рослин та плодів. Лікарські трави мають лікувальні властивості, плоди - вітамінізуючу дію. Бальзами мають великі споживчі якості, запах, смак, користь та лікувальну дію.

Випускаються бальзами: «Заспокійливий», «Для суглобів», «Нирковий», «Печінковий», «Серцевий».

Пристрій розробили фахівці Харківського національного автодорожнього університету – доктор техічних наук проф. Юрій Батигін та кандидати технічних наук Євген Чаплигін та Світлана Шендерук.

В основі дії пристрою лежить безконтактний нагрів вихровими струмами Фуко, індукованими в тілі об'єкта, що нагрівається.

Пристрій дозволяє проводити наступні операції:

  • розігрів прикипілих поверхонь чи заржавілих болтових кріплень;
  • видалення іржі та старої фарби з металевих поверхонь;
  • демонтування запресованих елементів у збірних вузлах (наприклад, сайлентблоків);
  • знімання скла, що наліплено на метал;
  • зняття молдингів та декоративних наліпок які знаходяться на металевих поверхнях та ін.

Основною перевагою розробки є використання в пристрої резонансних явищ, які значно підвищують потужність пристрою, при зниженні потужності споживання. Нагрівання відбувається у відсутності відкритого вогню при максимумі безпеки та простоти роботи.

Перспективная платформа для распределенных приложений реального времени, использующая multiblockchain технологию собственной разработки,  имеющая в  основе мессенджер (CryptoIM) с открытым прикладным протоколом  и сквозным  шифрованием.

Разработчик - Игорь Харин, full-stack инженер, физик, имеющий опыт исследований и разработки программного обеспечения более 30 лет.

Команда во главе с Юрием Богдановым (PhD) разработала систему дистанционной пассивной неинвазивной диагностики утомленности и психоэмоциональных напряжений ключевых сотрудников позволяет снизить риски возникновения катастроф техногенного происхождения и их последствий за счет минимизации влияния человеческого фактора на надежность и безаварийность работы транспорта и других опасных объектов.

Група на чолі з доктором фізико-математичних наук, проф. Олександром Долбиним створила технологію виробництва модифікованого оксиду графена для створення нанокомпозитів. За прогнозами ринок графена, який використовується у енергетиці, молекулярної електроніці, виробництві композитних та метаматеріалів та ін., протягом десятиліття виросте в 10-30 разів.

Основні переваги розробленої технології:

  • якість і низька вартість графенових наноструктур, що виробляються (перевищують за якістю Sigma-Aldrich Graphene oxide – світовий лідер);
  • модифіковані, за даним методом, газовим розрядом графенові наноструктури (в світі не виробляються) мають вдвічі більшу активну поверхню ніж звичайний оксид графену.

Старт-ап NITRA в области IT - авторский коллектив в составе Виталия и Елены Твердохлеб, Яны Толстуховой, Кати Квашиной. Разработанный ими продукт NITRA - это уникальный «электронный разум», который улучшает веб-проекты с помощью новейших технологий, повышая таким образом их безопасность и скорость. А также предоставляет сопутствующие сервисы для сайтов, которые помогают моментально устранить возникшую проблему и предотвратить их возникновение. Разработчики получили одобрение и финансовую поддержку от Google и работает уже с 53 веб-проектами, а потенциальный рынок – 348,7 млн. сайтов, работающих во всём мире.

Освітньо-спортивна мережа VOOPTI – аналог Booking.com або Airbnb але для освіти та спорту. Мережа допомагає зробити процес прозорим та зручним як для бізнесу, так і для споживача тому що кожна школа, студія або репетитор має свій профіль, який є альтернативою веб-сайту з інтерактивним розкладом, записом на заняття або курс.

Сервіс вже має своїх клієнтів і за рік виріс більше ніж удвічі.

Засновниці старт-апу сестри-близнючки Таісія та Анастасія Холодови мають 10-річний досвід розробки та впровадження проєктів у Німеччині, Данії та США.

GARANTICA - електронна платформа для проведення торгів нерухомістю і автотехнікою, побудована у формі відкритого англійського аукціону, де продавець виставляє лот, а покупці пропонують за нього свою ціну, причому кожен учасник може вдіяти не лімітоване число пропозицій. Торги обмежені за часом, яке задає ініціатор. Перемагає найвища цінова пропозиція.

Торгова платформа GARANTICA побудована на принципах електронного торгівельного майданчику, конкурсного типу.

Унікальними функціональними особливостями проекту є:

  • надзвичайна доступність для користувачів;
  • відсутність жодного адміністративного втручання у торгові процеси;
  • відсутність стартової ціни при наявності цінового очікування продавця;
  • прийняття остаточного рішення щодо купівлі або продажу виключно за користувачем.

Інтелектуальна власність захищена. відповідно до ЗУ «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг».
На цей час проект вже функціонує у режимі бета-версії.

Засновник та ідеолог проєкту – Ігор Криничко, голова НР МСВР «СЕТІ».

Envite – платформа, которая помогает людям быстро и удобно организовать встречу, найти места и других людей. А бизнесу поможет предоставить свои услуги и эксклюзивные предложения для этих встреч. Проблема организации встреч решена очень поверхностно в Facebook Events и MeetUp.

Благодаря возможностям платформы (удобные методы связи, как для пользователей между собой и местом, куда они идут, так и для бизнеса с клиентами) ее может использовать каждый - от небольшого кафе до городских властей. Все зависит от фантазии тех, кто будет пользоваться Envite.

Разработчики - команда старт-апа - Игорь Мокрицкий, Артем Савицкий, Ричард Камара.

Проект: Створення Агрологістичного кластеру як мережі кооперативних суб’єктів ринкової інфраструктури для продажу і закупівлі продукції без довгих ланцюжків посередників, які викривлюють реальну ринкову ситуацію, що не дозволяє виробникам планувати виробництво.

Кластер передбачає формування системи взаємодіючих в ньому структур та електронних реєстрів попиту та пропозиції товарів цих структур. Діє у формі вертикальної організаційної структури, яка складається з чотирьох горизонтальних рівнів і які включають окремі взаємодіючі суб’єкти, кожен із яких створюють як юридичну особу – кооператив на своїй адміністративній території, при цьому, перший рівень створюють у формі щонайменше одного складу-магазину, другий рівень – у формі логістичного центру, третій рівень – оптового ринку, а четвертий – товарної біржі.

Агрологістичний кластер формує умови, за якими виробник зможе продавати свою продукцію дорожче, а покупець – купувати дешевше.

Лідер проєкту – кандидат технічних наук Валерій Бушнов.